Sherlock: the Abominable Bride

1 t 50 min  |  Draama, Jännitys, Seikkailu, Event cinema  |  Ensi-ilta: 3.1.2016

"Tohtori John Watson, on iloni esitellä teille herra Sherlock Holmes."

Olemme nähneet tämän ennenkin – mutta entä jos aikakausi olisikin aivan toinen, jos tarina sijoittuisikin viktoriaaniseen aikaan? Mitä jos maailman kuuluisin konsultoiva etsivä ja hänen paras ystävänsä asuisivat Baker Streetillä höyryjunien, hevoskärryjen ja silinterihattujen aikaan?

Tapaa vuoden 1895 Sherlock!

Jotkin asiat eivät tosin koskaan muutu. Kumppanuus, seikkailuhenki ja tietysti… murhat.

Miksi Thomas Ricoletti yllättyy nähdessään vaimonsa vanhassa hääpuvussaan? Koska hän kuoli vain muutama tunti sitten. Nyt rouva Ricolettin haamu vaeltaa kaupungin kaduilla kosto mielessään. Holmesin ja Watsonin on pantava peliin kaikki nokkeluutensa, kun heillä on vastassaan koston enkeli haudan takaa. Totuus kammottavasta morsiamesta paljastuu vielä!

Emmy-palkitut Benedict Cumberbatch ja Martin Freeman nähdään nyt ensi kertaa valkokankailla ylistetyissä rooleissaan Sherlock Holmesina ja tohtori Watsonina.

Erikoisnäytökset elokuvateattereissa kaikilla Finnkino-paikkakunnilla sunnuntaina 3.1. klo 20.00 ja maanantaina 11.1. klo 18.00.

Mukana eventissä on täyspitkän erikoisjakson lisäksi mukana 20 minuuttia lisämateriaalia, jossa sarjan tuottaja ja kirjoittaja Steven Moffat esittelee lähemmin 221B Baker Streetin asuntoa, ja pääosan esittäjät vievät katsojat sarjan kulissien taa.

Liput à 20,00 €. Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 18.11. klo 14. Huom! Finnkinon normaalit sarjaliput eivät käy tähän Event Cinema -näytökseen.

Kieli: englanti / Tekstitys: suomi

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat