NV15: Dark Places

1 t 53 min  |  Jännitys, Night Visions  |  Ensi-ilta: 4.11.2015

Todellisten tapahtumien innoittama Dark Places on yllätyksellinen trilleri, joka luo nahkansa yhä uudelleen. David Fincherin upean Gone Girlin tavoin se perustuu Gillian Flynnin romaaniin.

Libby Day (Charlize Theron) oli vain kahdeksanvuotias, kun hänen äitinsä ja siskonsa murhattiin raa’asti kansasilaisella maatilalla. Teosta epäiltiin saatananpalvojia, mutta oikeudessa Libby syyttikin siitä 16-vuotiasta veljeään Beniä (Corey Stoll). Angstisen gootin habitusta kantanut isoveli tuomittiin kuolemanselliin.

Murhista on kulunut jo 25 vuotta, ja Libby on rahastanut kauhun hetkiensä muistelemisella parhaansa mukaan. Nyt true crime -fanien kiinnostus on alkanut hiipua. Sitten murhamysteereihin erikoistunut The Kill Club -ryhmä ottaa Libbyyn yhteyttä.

Joukon johtaja Lyle Wirth (Nicholas Hoult) on vakuuttunut Benin syyttömyydestä ja vaatii Libbyä käymään kammottavan illan tapahtunut vielä kertaalleen läpi. Talousvaikeuksissa riutuvan Libbyn on revittävä vanhat haavat vielä kertaalleen auki.

Mad Max: Fury Roadissa hienosti yhteen pelanneet Theron ja Hoult yhdistävät jälleen voimansa menestyksekkäästi. Maininnan arvoisen roolisuorituksen tekee myös Libbyn äitiä näyttelevä Christina Hendricks (Mad Men).

Ohjaus: Gilles Paquet-Brenner

Pääosissa: Charlize Theron, Nicholas Hoult, Christina Hendrix, Corey Stoll

KIELI: englanti, tekstitys suomi

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.