Meren äärellä

By the Sea

2 t 2 min  |  Draama, Romantiikka  |  Ensi-ilta: 27.11.2015

Angelina Jolie Pittin käsikirjoittama, ohjaama ja tuottama draama Meren äärellä on intiimi ja koskettava kuvaus kriisin repimästä avioliitosta. Meren äärellä sijoittuu 1970-luvulle ja tapahtuu hiljaisessa ranskalaisessa merenrantakaupungissa, jota satunnaiset matkailijat värittävät. Se tutkii ajattomia teemoja: täysillä elettyä elämää, menetystä ja surua sekä ihmisen loputonta kykyä toipua ja uudistua.

Amerikkalainen kirjailija Roland (Brad Pitt) ja hänen vaimonsa, entinen tanssija Vanessa (Jolie Pitt) matkustelevat ympäri Ranskaa. Kun pariskunta ystävystyy pienen kylän baarin pitäjän (Niels Arestrup) ja hotellin omistajan (Richard Bohringer) kanssa, he löytävät paikallisten kulttuurista ja maalaiskylän arjesta tälle elämäntavalle ainutlaatuista viisautta.

Meren äärellä on Oscar®-voittaja Angelina Jolie Pittin toinen ohjaus Murtumaton-draaman jälkeen. Tyyliltään Meren äärellä tuo mieleen eurooppalaiset elokuvat ja 60-70-lukujen näytelmät: klassisia tarinoita, jotka sijoittuvat tiettyyn aikaan ja paikkaan, mutta joiden tunteiden ja henkilöiden kuvaus on yleismaailmallista. Meren äärellä on kuvattu yhdeksän viikon aikana Mġarr ix-Xinin kaupungissa Gozon saarella Maltalla. Sivuosissa nähdään Melvil Poupaud ja Mélanie Laurent.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.