Katseeseen kätketty

1 t 51 min  |  Jännitys  |  Ensi-ilta: 18.3.2016

Tiivistunnelmaisessa trillerissä syyttäjän (Nicole Kidman) alaisuudessa tiivistä yhteistyötä tekevien rikostutkijoiden Jessin ja Rayn (Julia Roberts ja Chiwetel Ejiofor) tiimi kohtaa järkyttävän tragedian, kun Jessin tytär murhataan raa’asti eikä tekijää tai motiivia saada selville.

13 vuotta myöhemmin Ray ei ole pystynyt lopettamaan tappajan etsintöjä. Väsymättömät tutkimukset tuovat hänen eteensä uuden johtolangan, jonka hän uskoo saattavan jahdin lopultakin päätökseen. Kukaan ei kuitenkaan osaa valmistautua siihen, millaiset jäljet vuosikausien kostonhimo voi nakertaa ihmisen sieluun.

Monikerroksinen jännitystarina tutkii oikeudenmukaisuuden ja koston hämäriä rajamaita. Kuinka pitkälle olisit valmis menemään oikaistaksesi anteeksiantamattoman vääryyden? Oscar®-ehdokas Billy Rayn (Captain Phillips, Nälkäpeli) käsikirjoittama ja ohjaama sekä Oscar®-voittaja Mark Johnsonin (Sademies, tv-sarja “Breaking Bad”) tuottama elokuva Katseeseen kätketty on väkevä ja vaikuttava psykologinen trilleri, jonka pääosissa nähdään Oscar®-ehdokas Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave) sekä Oscar®-voittajat Nicole Kidman ja Julia Roberts.

Elokuva pohjautuu argentiinalaiseen jännityselokuvaan El secreto de sus ojos, joka palkittiin parhaan ei-englanninkielisen elokuvan Oscar®illa vuonna 2009.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.