R&A 15: Valley of Love

1 t 32 min  |  Rakkautta&Anarkiaa  |  Ensi-ilta: 17.9.2015

Ranskan eturivin näyttelijöitä Gérard Depardieutä ja Isabelle Huppertia ei ollut nähty yhdessä valkokankaalla sitten vuoden 1980, jolloin he esittivät pääparia elokuvassa Loulou – rakastettuni. Nyt 35 vuotta myöhemmin konkarit näyttelevät pääosia Guillaume Nicloux’n ohjaamassa, Kuolemanlaaksossa kuvatussa draamassa.

Meren pinnan alapuolella sijaitseva Kuolemanlaakso itäisessä Kaliforniassa tunnetaan Pohjois-Amerikan kuivimpana ja kuumimpana alueena. Kaksi menestynyttä ja ikääntyvää ranskalaisnäyttelijää kohtaa siellä toisensa vuosien jälkeen. Gérard Depardieun esittämä Gérard ja Isabelle Huppertin näyttelemä Isabelle ovat entinen pariskunta, joka on jatkanut elämäänsä omilla tahoillaan. He saapuvat suosittuun turistikohteeseen aikuisen, itsemurhan tehneen poikansa Michaelin viimeisestä toivomuksesta.

Vanhemmat noudattavat Michaelin jättämiä selittämättömiä ohjeita ja viettävät päivänsä Kuolemanlaakson eri osissa armottomasti porottavan auringon alla. Isabelle havannoi toiveikkaasti merkkejä pojastaan, äreä Gérard suhtautuu niihin skeptisemmin. Alkujaan realistinen draama saa edetessään lynchmäisiä piirteitä. Veropakolaisena maineensa tahrannut Depardieu todistaa Valley of Lovessa, että on parempi näyttelemään kuin hoitamaan julkista imagoaan.

-Eira Heinämies

Kieli: englanti, ranska / Tekstitys: englanti

    

Näytösajat ja liput

Katso myös » Omat näytökset!

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.