R&A 15: ELOkuvia

1 t 17 min  |  Rakkautta&Anarkiaa  |  Ensi-ilta: 17.9.2015

ELOkuvia / Short films from ELO Film School at Aalto University

Kieli: suomi / Tekstitys: englanti

Jarno Elonen: Evä (18 min)

Tuija ja Virpi ovat päiväkodin dynaaminen duo. Heidän ystävyytensä ja koko Tuijan maailmankatsomus joutuvat koetukselle kun selviää, että Virpille on kasvanut evä – merkki alkavasta kalametamorfoosista. Tuija koettaa auttaa ystäväänsä ja itseään kaikin keinoin, mutta lopulta hänen on vain hyväksyttävä vääjäämätön.

Reetta Aalto: Mersusta seuraava (8 min)

Sini ja äiti Anja ajavat elämää nähneen Corollan katsastukseen, josta auto on pakko saada läpi. Anjan taktiikka on häivyttää auton viat flirttailemalla, Sinillä taktiikan tilalla on burnout. Kierrokset kovenevat, kun ajopelin arvioijaksi valikoituu Sinin loukattu ex-mies Joonas, jonka Anja tapaa ensimmäisen kerran. Kenestä on katsastuksen jälkeen takaisin radalle?

Tinja Ruusuvuori: Viikonloppulapsi (17 min)

Tinja elää arkea isänsä luona, näkee unia lehmistä ja ikävöi äitiään. Äiti sinnittelee pysyäkseen raittiina ja odottaa tytärtä luokseen asumaan. Äidin luona elämä on juhlallista: pukeudutaan haamuiksi ja hoilataan vinksahtaneita lauluja. Kun arki saapuu, koittaa luopumisen hetki.

Kaisa El Ramly: Kyydissä (11 min)

Kyydissä on elokuva, jossa matkataan kolmen lapsen kanssa polkupyörän turvaistuimessa. Se on kuvaus noista, jopa myyttisistäkin hetkistä matkalla johonkin. Mitä tulee nähdyksi ja mitä ajatuksia kyydissä olo herättää?

Reetta Huhtanen: Talousennustajat (23 min)

Talous on kuin yliluonnollinen luonnonvoima, joka hallitsee elämäämme. Kaksi epätyypillistä talousennustajaa yrittää ennakoida markkinavoimien liikkeitä. Astrologi Seppo ennustaa taloutta taivaan merkeistä, Voitto pyörittää maksullista puhelinlinjaa, jossa hän ennustaa tiedonhaluisille ihmisille.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.