Sicario

2 t 1 min  |  Draama, Toiminta, Rikoselokuva, Event cinema  |  Ensi-ilta: 3.7.2018

FINNKINON KUUKAUDEN KLASSIKKO! Esitykset kaikilla Finnkinon paikkakunnilla tiistaina 3.7. - katsasta tämä modernin klassikon asemaan noussut kulttileffa juuri Sicario 2: Soldado ensi-illan (6.7.) alla!

Meksikossa ”Sicario” tarkoittaa palkkamurhaajaa. Sicario on rikosdraama, jonka tapahtumat sijoittuvat Yhdysvaltain ja Meksikon rajaseudulle. Elokuvan pääosia esittävät Emily Blunt (Edge of Tomorrow), Benicio del Toro (Che - Kapinallinen), Josh Brolin (Kova kuin kivi) ja Jon Bernthal (TV-sarja ”The Walking Dead”).

Elokuvassa idealistinen FBI-agentti (Blunt) värvätään salaiseen eliittijoukkoon valtion virkamiehen (Brolin) toimesta. Katen on tarkoitus avustaa huumeiden vastaisessa sodassa, joka näyttää kiihtyvän ja laajenevan. Arvoituksellinen tiiminvetäjä (Del Toro), jolla itsellään on epämääräinen menneisyys, johtaa joukkoa salaiseen tehtävään. Selviytyäkseen Kate on pakotettu kyseenalaistamaan kaiken mihin hän uskoo.

Cannesin elokuvajuhlien kilpasarjaan valitun Sicarion on ohjannut Denis Villeneuve (Prisoners) ja sen on käsikirjoittanut Taylor Sheridan (TV-sarja "Sons of Anarchy").

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.