NV 15: Clown

1 t 40 min  |  Kauhu, Night Visions  |  Ensi-ilta: 18.4.2015

Ohjaaja Jon Watts ja käsikirjoittaja Christopher D. Ford tehtailivat pari vuotta sitten Eli Rothin nimissä klovnikauhuelokuvaa puffaavan feikkitrailerin. Roth näki lopputuloksen ja piti sitä niin munakkaana vetona, että antoi parivaljakolle resurssit tehdä aiheesta täyspitkän elokuvan. Itselleen Hostel-ohjaaja varasi tuottajan pallin.

Kiinteistövälittäjä Kentin (Andy Powers) poikansa synttäreille tilaama klovni tekee viime hetken oharit ja isä joutuu vetämään päälleen vanhasta talosta löytämänsä pellenvermeet. Juhlat on pelastettu, mutta seuraavana aamuna Kent ei saa riisuttua pukua päältään, pestyä meikkejä kasvoiltaan, ja peruukkikin tuntuu juurtuneen päänahkaan. Hymy hyytyy lopullisesti miehen huomatessa, että hänen alati kasvava nälkänsä lähtee vain syömällä lapsia.

Powers tekee upeaa työtä muuttuessaan kiltistä perheenisästä kersoja mutustelevaksi paholaispelleksi. Shown varastaa silti sivuosassa revittelevä Peter Stormare. Tuottaja Roth pitää huolen, että verta ja suolenpätkiä piisaa ja astuu itsekin klovnipukuun cameoroolissa.

Ohjaus: Jon Watts

USA/Kanada 2014

KIELI: englanti, suomenkielinen tekstitys

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.