A Hard Days Night - The Beatles

1 t 27 min  |  Musiikki, Event cinema  |  Ensi-ilta: 9.10.2014

Meet the Beatles! Pian Yhdysvaltojen valloittamisen ja Ed Sullivan Show -esiintymisen jälkeen John, Paul, George ja Ringo alkoivat työstää projektia, joka toisi heidän legendaarisen lahjakkuutensa esille myös valkokankailla. A Hard Day’s Night -elokuva, jossa yhtye näyttelee itseään slapstick-hengessä, olikin merkkipaalu joka teki Beatlesista sukupolvensa kiistattoman idolin ja muutti musiikkimaailman täysin.

Ohjauksesta vastaa riehakkaalla ja lennokkaalla otteella Richard Lester. Elokuvassa kuullaan nimikappaleen lisäksi liuta muita poptaivaan ikonisia klassikoita, kuten Can’t Buy Me Love, I Should Have Known Better ja If I Fell. A Hard Day’s Night uudisti musikaalielokuvaa ja on vaikuttanut esimerkillään aina tämän päivän musiikkivideoihin asti. Tämä yksi kaikkien aikojen viihdyttävimmistä elokuvista on valittu brittien sadan parhaan komedian joukkoon ja se oli mm. kahden Oscarin ehdokas.

Tänä vuonna tulee 50 vuotta siitä, kun palkittu komedia A Hard Day’s Night - The Beatles sai ensi-iltansa elokuvateattereissa ympäri maailmaa. Juhlavuoden kunniaksi on elokuvan kuva ja ääni päivitetty huippulaatuiseksi ja syksyllä 2014 elokuva esitetään digitaalisessa muodossa elokuvateattereissa maailmanlaajuisesti.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.