R&A 14: Uutta Suomesta

1 t 16 min  |  Rakkautta&Anarkiaa  |  Ensi-ilta: 18.9.2014

R&A 14: Uutta Suomesta -lyhytelokuvanäytös

AARNE NORBERG: CYKLISTEN – PYÖRÄMIES - The Bicycle Man, Suomi 2014 (12 min). Joskus tapahtuu asioita, joita ei pysty selittämään. Esimerkiksi silloin kun Nordkappia kohti polkeva italialainen pyörämies saapui Tornionlaaksoon. On edelleen mysteeri, mitä oikeasti tapahtui. Jotkut puhuvat ihmeestä.

JENNI TOIVONIEMI: HÄÄYÖ - Wedding Night, Suomi 2014 (7 min). Ensimmäinen kerta yllättää.

JOHAN KARRENTO: DEN BÄSTA VÄNNEN - My Best Friend, Suomi 2014 (30 min). Kahden hyvin erilaisen ikääntyneen naisen ystävyys alkaa, kun he estävät myymäläryöstön. Koskaan ei ole myöhäistä seurata unelmaansa ja jättää jäähyväiset yksinäisyydelle.

JENNI KANGASNIEMI, ELLI TOIVONIEMI: ROOLI - Role, Suomi 2014 (11 min) Lahjakas näyttelijä Lauri Tilkanen on viimeisten koekuvattavien joukossa suuren luokan poliittisen perhedraaman pääosaan. Roolitus on ollut pitkä ja haastava. Kuinka pitkälle Lauri on valmis menemään saadakseen roolin, ja mistä roolissa on oikeastaan kyse?

MIIKKA LESKINEN: JUHANNUSYÖ - The Witching Hour, Suomi 2014 (16 min). Taikauskon ja rikosten värittämä juhannusaatto. Aino on iskenyt silmänsä Perttuun, mutta yöttömän yön käänteet johtavat arvaamattomiin seurauksiin.

Kieli: suomi, ruotsi / Tekstitys: englanti

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.