R&A 14: Kimmo kausi 2 - Sneak Preview

1 t 32 min  |  Rakkautta&Anarkiaa  |  Ensi-ilta: 18.9.2014

Kolmekymppinen Kimmo Hietala (Jussi Vatanen) on löytänyt elämälleen suunnan, kun suosikkisarjan ensimmäisen tuotantokauden tapahtumista on kulunut kaksi vuotta.

Vankilassa olevan Rönnin (Mikko Leppilampi) asunnossa majailu on vaihtunut sataan neliöön kantakaupungissa ja varakkaaseen, herttaiseen avovaimoon. Kimmo hoitelee autokauppiaan työtä menestyksekkäästi. Arki on tasaista. Koti ja Birgitta (Helena Rängman) ovat kauniita, ja häistäkin on ollut puhetta.

Entiset työtoverit vyöryvät kuitenkin sotkemaan kuviot. Nissinen (Kari Hietalahti), jolla on uusi bisnesidea, saapuu ostamaan autoa. Lyhyen palopuheen jälkeen Kimmo on houkuteltu taas Nissiselle myyntihommiin. Kaksikko tekeytyy lääkäreiksi ja muiluttaa Steffen (Tommi Liski) psykiatrisesta sairaalasta uuden firman tietoturva-asiantuntijaksi. Kimmon entinen ihastus Ulla (Malla Malmivaara) on saanut työkkäristä esitteen, ja saapuu paikalle tietämättä, kenen uusi yritys on kyseessä.

Kimmo saa tietää, että Ulla on sittemmin eronnut ja juuri palannut vapaaehtoistöistään Intiasta. Nyt Ulla sanoo tietävänsä, mitä haluaa. Kimmo puolestaan ei ole enää lainkaan varma.

Yle TV2:n komediasarja Kimmo palkittiin kahdella Kultaisella Venlalla vuonna 2013.

Maija Vikman

Kieli: suomi / Tekstitys: -

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.