R&A 14: The Skeleton Twins

1 t 28 min  |  Rakkautta&Anarkiaa  |  Ensi-ilta: 18.9.2014

Kaksoset Milo (Bill Hader) ja Maggie (Kristen Wiig) yrittävät itsemurhaa. He ovat tosin tuhansien kilometrien päässä toisistaan ja autuaan tietämättömiä toistensa aikeista.

Lapsena ”gruesome twosome” -nimellä tunnettu kaksikko ei ole nähnyt toisiaan kymmeneen vuoteen. Siihen on syynsä.

Läheltä piti -tragedioiden vanavedessä Maggie kutsuu kuitenkin Milon toipumaan luokseen sisarusten kotikaupunkiin. Molemmat ovat särkyneitä omilla tavoillaan – joskin Maggie pitää veljeään paremmin yllä kulissia kunnollisen mutta vähän hönön tavismiehensä (Luke Wilson) kanssa.

Legendaarisen Saturday Night Live -sketsiohjelman veteraanit Hader ja Wiig tekevät The Skeleton Twinsissä lopulliset läpimurtonsa draamanäyttelijöinä.

Elokuva ei rankoista aiheistaan huolimatta ole nihilististä ahdistusdraamaa, muttei myöskään ison konseptin mustaa komediaa. Ohjaaja Craig Johnsonin toinen kokopitkä on harvinainen elokuva, jossa vakava aines ja huumori eivät ainoastaan kulje käsi kädessä vaan ovat kietoutuneet erottamattomasti toisiinsa kuin kotimetsän ikitammen juuret. The Skeleton Twins on hirvittävän hauska elokuva haudanvakavista asioista.

Santtu Reinikainen

Kieli: englanti / Tekstitys: -

    

Näytösajat ja liput

Katso myös » Omat näytökset!

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.