Helinä-keiju ja merirosvokeiju (2D) (dub)

The Pirate Fairy (2D) (dub)

1 t 20 min  |  Animaatio  |  Ensi-ilta: 21.2.2014

Suomeksi puhuttu normaaliversio (2D).

Väärinymmärretty keijupölyn vartija, Zarina, lentää tiehensä liittyäkseen merirosvoihin - mukanaan Keijupoukamalle elintärkeä keijupöly. Se pakottaa Helinän ja hänen ystävänsä lähtemään elämänsä seikkailuun palauttaakseen keijupölyn oikeaan paikkaan.

Kesken matkaa Helinä-keijun maailma mullistuu. Helinä ja hänen ystävänsä huomaavat, että heidän leiviskänsä ovat vaihtuneet. Aika käy vähiin ja heidän on saatava keijupöly takaisin Keijupoukamaan ennen kuin se on myöhäistä.

Helinä-keiju ja merirosvokeiju on hauska ja lämminhenkinen seikkailu koko perheelle. Elokuvan on ohjannut Peggy Holmes (Helinä-keiju ja siipien salaisuus).

Suomenkielisen dialogin ohjaus: Susa Saukko. Dialogin käännös: Susanna Suomi.

Äänirooleissa: Paula Vesala (Helinä), Alina Tomnikov (Zarina), Riku Nieminen (James), Hanna Marsh (Silver), Susa Saukko (Vidia), Johanna Kurkela (Iridessa), Pamela Tola (Rosetta), Maria Ylipää (Fawn), Markus Bäckman (Veijo-keiju), Pirkka-Pekka Petelius (Oppenheimer), Tommi Korpela (Yang), Mikko Kivinen (Paapuuri), Aku Laitinen (Tyyrpuuri), Tuomas Uusitalo (Clank), Aksu Palmén (Bobble), Kaija Kärkinen (Kuningatar Okariina), Katariina Kaitue (Keiju-Maija). Lisäksi: Tom Pöysti, Iina Kuustonen, Petri Hanttu, Antti Jaakola ja Jussi Lampi.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.