NV13: John Dies at the End

1 t 39 min  |  Komedia, Toiminta, Fantasia, Kauhu  |  Ensi-ilta: 30.10.2013

Phantasm-sarjan (1979–1998) ja Bubba Ho-Tepin (2002) luoja Don Coscarelli on aina tehnyt elokuvansa omilla ehdoillaan. Niin nytkin. John Dies at the End vyöryttää valkokankaalle muun muassa kirvesmurhaajan, lihakimpaleista koostuvan demonin sekä huumausaineen, jonka kaltaista ei ole toistaiseksi nähty edes elokuvissa. Luonnollisesti verellä ja rouhealla huumorilla höystettynä.

Tarinan päähenkilöt David ja John ovat yliluonnollisia ilmiöitä tutkivia tyhjäntoimittajia. Kuin Bill & Ted -elokuvien häröuniversumista karanneelta vaikuttava parivaljakko tempautuu mukaan uskomattomaan seikkailuun, johon liittyy kaduille ilmestynyt uusi huume. Soijakastikkeeksi kutsuttu litku antaa mahdollisuuden liikkua ajassa ja eri ulottuvuuksien välillä. Kastikkeella on kuitenkin myös yksi sivuvaikutus: kaikki käyttäjät eivät palaa takaisin ihmisinä.

Paul Giamatti tekee unohtumattoman roolin reportterina, jolle David kertoo uskomatonta tarinaansa. David Wongin (oikealta nimeltään Jason Pargin) romaaniin perustuva John Dies at the End on nimestään huolimatta täysin arvaamaton kauhukomedia, joka tuntuu ammentavan sisältönsä loputtomasta runsaudensarvesta.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.