NV13: Hot Fuzz

2 t 1 min  |  Komedia, Toiminta  |  Ensi-ilta: 30.10.2013

Cornetto-trilogian toisessa osassa panokset kovenevat ja kanuunoiden suuliekit suurenevat entisestään. Edgar Wright, Simon Pegg ja Nick Frost ovat valinneet Hot Fuzzissa partaveitsenterävän pilkkakirveensä kohteeksi Hollywoodin megaluokan toimintaelokuvat, joiden rinnalla halveerataan myös poliisisarjojen viheliäisimpiä kliseitä.

Selkeimpiä uhreja ovat Jerry Bruckheimerin, Michael Bayn ja Joel Silverin kaltaisten moguleiden blockbuster-aikaansaannokset. Osansa saavat mm. Point Break – Myrskyn ratsastajat, Bad Boys -elokuvat, Nicolas Cagen miehekkäimmät action-viritykset ja koko joukko muita lajityypin massajyriä. Näistä tehdään selvää pidäkkeettömän intomielisesti ja yhä uudelleen oivaltavalla syöksykierteellä. Monitasoisessa ja lopulta infernaalisen räväkäksi yltyvässä pyörityksessä jaolle pääsevät yhtä lailla myös kunnioitetumpien mestareiden kuten John Woon ja Quentin Tarantinon luomukset.

Hot Fuzz esitetään elokuvateatteri Maximissa lauantaina 2.11.2013 heti Cornetto-trilogian ensimmäisen osan Shaun of the Deadin jälkeen. Hot Fuzz -näytöstä seuraa välittömästi trilogian päätösosan The World’s Endin Night Visions -ensi-ilta.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.