You're Next

1 t 34 min  |  Komedia, Jännitys, Kauhu  |  Ensi-ilta: 15.11.2013

You’re Next on älykkäintä ja karmivinta kauhua aikoihin!

Kuten koko elokuva, ei Davisonin perheen jälleennäkeminenkään ole perhekokoontuminen tavallisimmasta päästä. Vanhempien hääpäivän kunniaksi lapset saapuvat kumppaneineen maalaiskartanoon nauttimaan illallista. Kuulumisten kertaaminen johtaa sisarusten väliseen kiihkeään yhteenottoon ja riidan saa poikki vain yhteinen vihollinen: kuokkimaan tunkeutuva naamioitunut murhaajajengi. Veri alkaa roiskua ja perheillallisesta muodostuu monen viimeinen ateria – turvassa on vain armottomin ja raain tappaja kaikista. On kuitenkin yksi, jota murhamiehet eivät ole huomioineet…

Keitä ovat murhaajat maskien takana? Miksi he haluavat teurastaa aterioitsijat? Kuka on seuraava uhri? Kuka voittaa eloonjäämistaistelun? You’re Nextin yllättävät käänteet puistattavat veritekojakin hyytävämmin!

Elokuvan on ohjannut Adam Wingard ja käsikirjoittanut Simon Barrett – molemmat kauhistuttavan tuttuja muiden muassa V/H/S ja V/H/S/2 -elokuvista. You’re Next sai maailmanensi-iltansa Toronton kansainvälisillä elokuvajuhlilla vuonna 2011 ja menestyksekkään USA:n teatteriensi-iltansa elokuussa 2013.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.