R&A 13: Cheap Thrills

1 t 27 min  |  Rakkautta&Anarkiaa  |  Ensi-ilta: 26.9.2013

Craig (Pat Healy) on tuore isä ja pienipalkkainen duunari, joka sinnittelee pitääkseen perheensä leivässä. Korjaamolta tulee kuitenkin kenkää, ja perhettä uhkaa häätö. Ennen kuin Craig kertoo tilanteesta vaimolleen, hän koukkaa baariin ottaakseen yhden neuvoa-antavan. Ilta kääntyy kosteaksi, kun pöytään putkahtaa Vince (Ethan Embry), kaveri kouluvuosilta. Tilanne nyrjähtää lopullisesti lapasesta, kun baariin saapuu sikarikas Colin (David Koechner) edustusvaimonsa Violetin (Sara Paxton) kanssa. Pariskunta on saapunut duunaribaariin slummailemaan ja nöyryyttämään köyhälistöä.

Violetilla on syntymäpäivä, ja Colin alkaa kylvää rahaa, jotta Craig ja Vince viihdyttäisivät naista. Kaikki alkaa viattomasti: lasinsa ensimmäisenä tyhjentänyt voittaa rahaa. Typerät pikku temput muuttuvat illan mittaan vaarallisemmiksi. Rahanhimon kasvaessa kaksikko suostuu yhä arveluttavampiin tekoihin.

Esikoisohjaaja E.L. Katzin älykäs ja väkivaltainen trilleri kommentoi ahneutta, itsensä nöyryyttämistä ja tirkistelynhalua, mutta mukana on myös sysimustia komediallisia sävyjä. Taustalla on toisaalta Yhdysvaltain taloudellinen ahdinko ja sen tuottama epätoivo, toisaalta tosi-tv:n nousu.

Jouni Hokkanen

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.