Vuoden se kestää

I Give It a Year

1 t 37 min  |  Komedia, Romantiikka  |  Ensi-ilta: 12.4.2013

Vuoden se kestää on Rakkautta vain ja Bridget Jones: Elämäni sinkkuna ja - Elämä jatkuu -elokuvien tuottajien ja Borat- ja Brüno-elokuvien käsikirjoittajan uusi komedia, joka paljastaa karun totuuden ensimmäisestä aviovuodesta.

Tavattuaan toisensa ensi kerran juhlissa kunnianhimoinen menestyjä Nat (Rose Byrne) ja kituuttava kirjailija Josh (Rafe Spall) ovat onnesta soikeina - erilaisuudestaan huolimatta. Josh on ajattelija, Nat taas tekijä, mutta silti kipinät sinkoilevat heidän välillään.

He järjestävät todelliset unelmahäät, muttei kukaan - eivät perhe, ystävät tai edes heidän vihkipappinsa - usko tämän liiton kestävän. Joshin entinen tyttöystävä Chloe (Anna Faris) ja Natin komea amerikkalaisasiakas Guy (Simon Baker) tarjoavat houkuttelevia vaihtoehtoja.

Ensimmäisen hääpäivän lähestyessä kumpikaan heistä ei halua olla se, joka antaa ensimmäisenä periksi, mutta vieläkö he voivat jatkaa yhdessä?

Vuoden se kestää alkaa siitä, mihin muut romanttiset komediat loppuvat. Elokuvan pääosissa nähdään Rose Byrne (Morsiusneidot), Rafe Spall (Sinä päivänä), Anna Faris (Diktaattori) ja Simon Baker (“Mentalist”). Muissa rooleissa nähdään Stephen Merchant (“Tahtoo tähdeksi kanssa”), Minnie Driver (Will Hunting), Jason Flemyng (X-Men: First Class) ja Olivia Colman (“Peep Show”).

Brittikomedian Vuoden se kestää on käsikirjoittanut ja ohjannut Dan Mazer (Borat, Brüno) ja sen ovat tuottaneet Tim Bevan ja Eric Fellner (Rakkautta vain, Bridget Jones -elokuvat, Notting Hill, Fargo, Sovitus) ja Kris Thykier (Tähtisumua).

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat