Kauhea kankkunen 3

The Hangover Part III

1 t 40 min  |  Komedia  |  Ensi-ilta: 29.5.2013

Kaksi vuotta on kulunut. Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) ja Doug (Justin Bartha) viettävät kotioloissa onnellisen tylsää elämää. Tatuoinnit on laseroitu pois ja poliisitiedot puhdistettu. Katastrofimagneetti Leslie Chowsta (Ken Jeong) he ovat kuulleet vain, että tämä on passitettu thai-vankilaan, joten hänen poissa ollessaan kaverukset ovat jotakuinkin toipuneet sekä Las Vegasin huuruisista toikkaroinneista että Bangkokin huumemafian sieppauksesta, ammuskelusta ja ajojahdista.

Jengin ainoa jäsen, joka ei ole tyytyväinen, on Alan (Zach Galifianakis). Ryhmän musta lammas tuntee vieläkin kaipaavansa sisältöä elämään, joten hän on nakannut nappulat nurkkaan ja antanut periksi luonnollisille toimintatavoilleen - mikä Alanin tapauksessa tarkoittaa, ettei hänellä ole mitään rajoja, suodattimia tai harkintaa - kunnes henkilökohtainen kriisi lopulta pakottaa hänet hakemaan kipeästi kaipaamaansa apua. Ja kukapa olisi parempi varmistamaan, että hän ottaa tuon tuiki tärkeän ensimmäisen askeleen, kuin hänen kolme parasta kaveriaan.

Tällä kertaa luvassa ei ole polttareita eikä häitä. Mikä siis voisi mennä pieleen? Mutta kun susilauma nostaa kytkintä, kaikki on mahdollista.

Kauhea kankkunen 3 on hulvaton huipentuma häröilyn ja huonojen valintojen toivioretkelle. Nyt kundien on vietävä loppuun se, minkä he kerran aloittivat, palaamalla sinne, mistä kaikki alkoi: Las Vegasiin.

Tavalla tai toisella… kaikki päättyy tähän.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.