Parker

1 t 58 min  |  Toiminta, Jännitys  |  Ensi-ilta: 22.2.2013

Jason Stathamia ja Jennifer Lopezia ei pysäytetä Donald E. Westlaken Parker-bestsellereihin perustuvassa räjähtävässä rikostrillerissä.

Jokainen mies noudattaa elämässään sääntöjä – jopa roistot, kuten kuumaverinen mutta oikeudenmukainen Parker (Statham). Parker varastaa vain niiltä, joilla on siihen varaa, ja satuttaa vain niitä, jotka sen ansaitsevat. Varaa ja ansiota on etenkin Parkerin omalla kiittämättömällä konnasakilla sen jälkeen, kun nämä selkäänpuukottajat päättävät napata hänenkin osuutensa ja henkensä. Petturien päivittämä saaliinjako ei kuitenkaan kelpaa kuolemaa karttavalle Parkerille ja määrätietoinen mies aikoo ottaa omansa vaikka verisinä seteleinä.

Harva nainen on yhtä seksikäs, älykäs ja kunnianhimoinen, kuin Leslie (Lopez) – ja yhtä rahan tarpeessa. Kaikki täydellisiä ominaisuuksia Parkerin uudelle rikoskumppanille. Tämän duon dollarinhimolta ja koston iskuilta voivat välttyä vain viattomat.

Armottoman toimintajännärin on ohjannut Taylor Hackford (Ray, 2004). Stathamin (The Expendables, 2010 ja 2012) ja Lopezin (Mitä odottaa kun odotat, 2012) lisäksi elokuvaa tähdittävät muiden muassa Michael Chiklis (tv-sarja Shield – Lain varjolla, 2002-2008), Wendell Pierce (tv-sarja The Wire, 2002-2008) sekä Nick Nolte (Warrior, 2011).

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.