Raakalaiset

Savages

2 t 11 min  |  Draama, Jännitys  |  Ensi-ilta: 12.10.2012

Kolminkertainen Oscar®-voittaja Oliver Stone palaa valkokankaalle vauhdikkaalla trillerillä Raakalaiset. Rikoselokuvan näyttelijäkaarti on täynnä tähtiä: nuorten nousevien nimien Taylor Kitschin, Blake Livelyn ja Aaron Johnsonin rinnalla nähdään valkokangasveteraanit John Travolta, Benicio Del Toro ja Salma Hayek sekä Emile Hirsch ja Demian Bichir. Elokuva perustuu amerikkalaisen rikoskirjailija Don Winslown samannimiseen bestseller-romaaniin, joka on ilmestynyt myös suomeksi käännettynä (Raakalaiset, Like 2011, tulossa syksyllä leffapokkarina).

Buddhalaista filosofiaa harrastava Ben (Aaron Johnson) ja hänen hyvä ystävänsä, nuori sotaveteraani Chon (Taylor Kitsch) pyörittävät Laguna Beachilla menestyvää kasvuyritystä: he viljelevät maailman laadukkainta marijuanaa. Toimeentulo on erikoinen ja niin on miesten rakkauselämäkin, sillä heillä on myös yhteinen tyttöystävä, kaunis Ophelia (Blake Lively). Elämä hellii nuoria Etelä-Kalifornian auringossa, mutta kaikki muuttuu kun meksikolainen kartelli kiinnostuu miesten bisneksestä ja vaatii päästä osingolle.

Kartellin johtaja Elena (Salma Hayek) ja hänen kovaotteinen kätyrinsä Lado (Benicio Del Toro) eivät kuitenkaan tiedä, keiden kanssa ovat tekemisissä. Ben ja Chon lähtevät sotaan kartellia vastaan, vaikka tilanne vaikuttaa epätoivoiselta. Apua he saavat kaulaansa myöten korruptiossa rypevältä huumepoliisilta (John Travolta). Näin käynnistyy häikäilemättömien juonien ja petosten sarja, jossa panokset ovat korkeat – raakalaismainen tahtojen taisto.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat