Café de Flore

2 t 0 min  |  Draama, Romantiikka  |  Ensi-ilta: 24.8.2012

C.R.A.Z.Y.:n ohjaajan uusin elokuva Café de Flore on romanttinen ja koskettava draama tosirakkaudesta niin musiikkiin kuin toisiin ihmisiin. Kahta eri tarinaa seuraava ranskalais-kanadalainen yhteistuotanto sijoittuu 1960-luvun Pariisin nostalgisille kujille sekä nykyhetken Montréalin pulppuavaan musiikkimaailmaan.

Antoine (Kevin Parent) on uutta avioliittoa suunnitteleva suosikki-DJ, joka ei saa mielestään ensimmäistä rakkauttaan ja entistä vaimoaan, vinyylilevyjä yöstä toiseen kuunnellutta Carolea (Hélène Florent). Jacqueline (pop-ikoni Vanessa Paradis) on nuori äiti, joka haluaa kehitysvammaiselle pojalleen tavallisen elämän 60-luvun Pariisissa. Kahden eri aikakausina eläneen ihmisen tarinoita sitoo toisiinsa kuitenkin rakkaus - tuo maaginen, mielen sekoittava, pakahduttava ja kuolematon tunne.

Elokuvan tunnelmaa nostattavat niin Pink Floydin, Sigur Rósin kuin Nine Inch Nailsin musiikkihelmet. Koukuttavasta nimikkokappale Café de Floresta kuullaan Doctor Rockitin ja The Matthew Herbert Big Bandin versiot.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.