Tintin seikkailut: Yksisarvisen salaisuus 3D (orig)

The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn 3D (orig)

1 t 44 min  |  Seikkailu, Animaatio, 3D  |  Ensi-ilta: 4.11.2011

Aikamme suuriin tarinankertojiin lukeutuvat Oscar®-palkittu ohjaaja Steven Spielberg ja Oscar®-palkittu tuottaja Peter Jackson herättävät henkiin Hergén rakastettuihin sarjakuvahahmoihin perustuvan seikkailukertomusten klassikon Tintin seikkailut: Yksisarvisen salaisuus. Tämä toimintaa, huumoria ja jännitystä nerokkaasti yhdistelevä tarina on kiehtonut sukupolvia toisensa jälkeen.

Löydettyään purjelaiva Yksisarvista koskevan arvoituksellisen viestin Tintti (Jamie Bell) ja hänen uskollinen Milou-koiransa tempautuvat mukaan huikealle matkalle ympäri maailmaa. Mojovaa lehtijuttua metsästävä Tintti kohtaa salaperäisen herra Sakarinin (Daniel Craig), alati seikkailunjanoisen mutta usein hieman änkyräisen kapteeni Haddockin (Andy Serkis) sekä koheltavan poliisikaksikon Dupond ja Dupont (Simon Pegg ja Nick Frost) ja pääsee lopulta pahamaineisen Rakham Punaisen merirosvoaarteen - ja samalla ikivanhan kirouksen - jäljille.

Columbia Pictures ja Paramount Pictures esittävät yhteistyössä Hemisphere Media Capitalin ja Amblin Entertainmentin kanssa Wingnut Filmsin ja Kennedy/Marshallin tuotannon, Steven Spielbergin elokuvan Tintin seikkailut: Yksisarvisen salaisuus. Elokuvan on ohjannut Steven Spielberg, Hergén sarjakuviin perustuvasta käsikirjoituksesta vastaavat Steven Moffat sekä Edgar Wright ja Joe Cornish. Tuottajina toimivat Steven Spielberg, Peter Jackson ja Kathleen Kennedy sekä vastaavina tuottajina Ken Kamins, Nick Rodwell ja Stephane Sperry. Osatuottajina toimivat Carolynne Cunningham ja Jason McGatlin. Mukana ovat myös Spielbergin luottomiehet leikkaaja Michael Kahn ja legendaarinen elokuvasäveltäjä John Williams.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat