Johnny English - Uudestisyntynyt

Johnny English Reborn

1 t 43 min  |  Komedia  |  Ensi-ilta: 14.10.2011

Rowan Atkinson palaa vakoilukomediassa Johnny English - Uudestisyntynyt rooliinsa epätodennäköisenä agenttina joka ei tunne pelkoa eikä vaaraa. Uusimmassa seikkailussaan Hänen Majesteettinsa Salaisen Palvelun epäuskottavimman rikosetsivän on pysäytettävä kansainvälinen salamurhaajaryhmä ennen kuin he tappavat yhden maailman johtajista ja aiheuttavat maailmanlaajuisen kaaoksen.

Kadottuaan kuvioista MI-7:n huippuvakooja on vuosia hionut erikoiskykyjään syrjäisessä paikassa Aasiassa. Vaan kun hänen pomonsa saavat selville Kiinan pääministeriä vastaan punotun juonen, heidän on löydettävä omalaatuinen agenttinsa. Nyt kun maailma tarvitsee häntä taas, Johnny English on jälleen vauhdissa.

Mahdollisuuksia onnistua on yksi ja hänen on otettava käyttöön uusin tekniikka selvittääkseen KGB:n, CIA:n ja jopa MI-7:n sisäisen salaliiton. Pelastaakseen maailman hänen on muutamassa päivässä käytettävä kaikki tuntemansa konstit ennen valtionpäämiesten kokousta. Johnny Englishille katastrofi voi olla vaihtoehto, mutta epäonnistuminen ei koskaan.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat