Klovni - Kyllä nolottaa

Klovn: The Movie

1 t 28 min  |  Komedia  |  Ensi-ilta: 17.6.2011

Kesän räävittömin komedia saapuu tällä kertaa Tanskasta. Naapurimaan suosituimmat koomikot Frank (Frank Hvam) ja Casper (Casper Christensen) päättävät jättää tylsän arkielämän taakseen ja lähteä seikkailemaan kanoottiretkelle luonnon helmaan. Idean isänä on Casper, jonka silmissä eivät siinnä mahtavat koskimaisemat, vaan kunnon festarit ja maalla sijaitseva Euroopan paras bordelli.

Juuri ennen lomaa Frank saa kuulla, että hänen tyttöystävänsä Mia on raskaana. Mia epäilee, ettei Frankissa ole riittävästi isäainesta, ja suhde on ajautumassa kriisiin. Frankilla on kuitenkin tähänkin tilanteeseen ratkaisu: hän haluaa näyttää tyttöystävälleen pystyvänsä kantamaan vastuuta ja kidnappaa mukaan naistenkaatoretkelle 13-vuotiaan sukulaispojan.

Kyllä nolottaa -tv-sarjasta tutut pellet tekevät festarimatkallaan ehkä elämänsä pahimmat mokat, eivätkä saa niitä edes pysymään salassa. Ei ole vaikea arvata, miten paljon Frankia ja Casperia tämän kesäretken jälkeen nolottaa.

Frank Hvamin ja Casper Christensenin luotsaama Klovn tv-sarja oli huikea menestys kotimaassaan Tanskassa. YLE:n FST5-kanava on esittänyt sarjan nimellä Kyllä nolottaa.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.