Rango (dub)

1 t 49 min  |  Toiminta, Seikkailu, Animaatio  |  Ensi-ilta: 18.3.2011

Rango on Pirates of the Caribbean -elokuvan ohjaajan uusi animaatio, seikkailukomedia joka vie yleisön hervottomalle ja liikuttavalle matkalle Villiin länteen. Tarina seuraa tavallista perhelemmikin turvallista elämää elävän ja identiteettikriisiä potevan kameleontti Rangon koomista ja värikästä matkaa. Kuinka korkealle sitä voi loppujen lopuksi tähdätä, jos elämän koko tarkoitus on sulautua ympäristöön?

Kun Rango sattuu päätymään karuun ja väkivaltaiseen kaupunkiin nimeltä Dirt - autiomaan kieroimpia ja kummallisimpia otuksia täynnä olevaan lainsuojattomien tyyssijaan - vähän vähemmän rohkea lisko huomaakin erottuvansa joukosta. Kaupungin viimeisenä toivona vastaanotettu ja sheriffiksi nimetty Rango joutuu esittämään osaansa täydellisesti... siihen saakka kunnes vauhdikkaiden tilanteiden ja kahakoiden tuloksena Rangosta alkaakin tulla sankari jota hän on siihen asti vain näytellyt.

Rangon englanninkielisen version pääosassa on Johnny Depp. Rango tarjoaa jännittävän uuden kulman klassiseen Villin lännen legendaan muukalaisesta joka pelastaa kaupungin - ja samalla myös itsensä.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat