Arthur ja kaksi maailmaa (dub)

Arthur et la guerre des deux mondes (dub)

1 t 43 min  |  Seikkailu, Fantasia, Perhe-elokuva, Animaatio  |  Ensi-ilta: 25.3.2011

Suomeksi puhuttu versio!

Arthur ja kaksi maailmaa on Luc Bessonin käsikirjoittaman ja ohjaaman suosikkitrilogian odotettu kolmas osa. Aiemmin ensi-iltansa ovat saaneet trilogian kaksi ensimmäistä osaa, Arthur ja minimoit sekä Arthur ja Maltazard.

Kolmannessa osassa aiemmista elokuvista tuttu paha Maltazard on kaksi metriä pitkä ja Arthur edelleen vain viisi senttiä pieni. Silti vain Arthur ja hänen Minimoy-ystävänsä Selenia ja Betameche voivat estää Maltazardin pyrkimykset hallita maailmaa. Pienten ystävysten on käytettävä mielikuvitustaan ja nokkeluuttaan pysäyttääkseen Maltazardin ilkeät juonet ja palauttaakseen harmonian kahden maailman välille.

Elokuva on osittain animaatio, osittain näytelty koko perheen seikkailu. Suomessa ensi-iltansa saa elokuvan suomeksi dubattu versio. Suomenkielisen version ääninä kuullaan Henri Piispanen (Arthur), Elli Vallinoja (Selenia), Samuel Harjanne (Betameche) ja Santeri Kinnunen (Maltazard). Mukana ovat myös mm. Kristiina Elstelä, Aarre Karén, Ona Kamu, Taisto Oksanen ja pop-laulaja Pete Parkkonen.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.