Summer Wars

Samâ wôzu

1 t 56 min  |  Animaatio  |  Ensi-ilta: 25.2.2011

Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalin syksyn 2010 yleisöäänestyksen voittaja!

Lähitulevaisuudessa virtuaaliyhteisö OZ on antanut kaikille mahdollisuuden päästä nettiin mistä ja milloin tahansa. Käyttäjät kontrolloivat avatariaan OZ:issa shoppailuun, laskujen maksamiseen ja hauskanpitoon. Kenji, tavallinen lukiolaispoika, viettää kesälomansa joutilaana työskennellen osa-aikaisena OZ:n ylläpitäjänä. Mutta sitten hänen unelmiensa tyttö, Natsuki, kutsuu hänet kotikyläänsä Naganoon! Kun he saapuvat perille, Kenjin hämmästykseksi Natsuki pyytää häntä esiintymään sulhasenaan jotta tytön vanha isoäiti olisi onnellinen.

Ensimmäisenä yönään Naganossa Kenji saa tuntemattomalta lähettäjältä sähköpostissa oudon matemaattisen arvoituksen. Kenji, matemaattinen nero, kiinnostuu arvoituksesta ja kun hän lopulta ratkaisee sen, maailma on muuttunut perusteellisesti.

Seuraavana aamuna tv-uutisissa kerrotaan OZ:ssa olevasta laittomasta avatarista. Kenji ällistyy huomatessaan, että se on hänen oma avatarinsa! Viatonta poikaa herjataan rikolliseksi eikä aikaakaan kun hän taistelee maailman tasapainon kohtalosta.

"Koko suku auttaa oman jäsenensä aiheuttaman ongelman ratkaisemisessa!" Natsukin isoäiti antaa käskyn, ja Kenji, Natsuki ja hänen sukulaisensa ryhtyvät yhteisvoimin yritykseen pelastaa maailma.

HUOM. Tekstitys ainoastaan suomeksi, ei ruotsinkielistä tekstitystä.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.