Jogi-karhu (orig)

Yogi Bear (orig)

1 t 22 min  |  Komedia, Seikkailu, Perhe-elokuva, Animaatio  |  Ensi-ilta: 28.1.2011

Originaali normaaliversio ("2D"), tekstitys suomeksi ja ruotsiksi.

Hanna-Barberan klassikkopiirretyn uudessa elokuvaversiossa Jellystonen kansallispuiston kuuluisaa rauhanhäiritsijää Jogi-karhua näyttelee Oscar®-ehdokas Dan Aykroyd (Ghostbusters - Haamujengi, Palveluksessanne, Miss Daisy). Boo Boon roolissa kuullaan kahden Emmyn ja kuuden Grammyn voittaja Justin Timberlake. Boo Boo on Jogin uskollinen ystävä ja apuri Jogin lukemattomissa juonissa, kun karhukaksikko havittelee käpäliinsä Jellystonen vierailijoiden lounaita.

Jellystonen kansallispuiston kävijämäärä on laskenut, joten pormestari Brown on päättänyt sulkea puiston ja myydä sen maat. Se tarkoittaisi, että ihmiset eivät voisi enää nauttia ulkoilmaelämästä ja luonnon kauneudesta − ja mikä pahinta, Jogi ja hänen kumppaninsa Boo Boo potkittaisiin ulos ainoasta kodista, joka heillä on koskaan ollut. Elämänsä suurimman haasteen kohtaavan Jogin on todistettava, että hän todella on ”fiksumpi kuin keskivertokarhu”, kun hän ja Boo Boo yhdistävät voimansa metsänvartija Smithin kanssa löytääkseen keinon estää puiston sulkeminen ikiajoiksi.

Elokuvan ihmisrooleissa nähdään Anna Faris (Ostarin superstevari, Scary Movie) luontodokumentaristi Rachel Johnsonina ja Tom Cavanagh (tv-sarja Ed) Jogin hyväntahtoisena vastustajana metsänvartija Smithinä. TJ Miller (Cloverfield) näyttelee Smithin pikkutarkkaa apulaista metsänvartija Jonesia. Andrew Daly (Ilmiantaja!) on juonitteleva pormestari Brown.

Jogi-karhu on eräs televisiohistorian rakastetuimmista piirroshahmoista. Se seikkaili alun perin Hanna-Barbera-tuotantoyhtiön tv-sarjassa Hakki-koira, kunnes sai oman sarjansa vuonna 1961. Jogin menestys televisiossa johti maanlaajuisesti sanomalehdissä julkaistuun sarjakuvaan ja vuonna 1964 hänestä tuli ensimmäinen Hanna-Barberan valkokankaalle päätyneistä piirroshahmoista elokuvassa Jogi-karhu seikkailee. Jogi-karhun edesottamuksia on sittemmin seurattu useissa sarjoissa ja tv-ohjelmissa.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat