Avatar 3D Special Edition

2 t 51 min  |  Toiminta, Seikkailu, Sci-fi, 3D  |  Ensi-ilta: 30.10.2010

Harvinaislaatuinen tilaisuus nähdä aiemmin näkemätöntä materiaalia sisältävä Avatar 3D Special Edition elokuvateatterin suurelta valkokankaalta! Erikoisnäytökset kaikilla Finnkinon paikkakunnilla Elokuvan taikaa -tapahtumassa lauantaina 30. lokakuuta.

Huom! EI TEKSTITYSTÄ.

Menestyselokuva Titanicin ohjaajan James Cameronin seikkailufantasia vie huikeisiin 3D-ulottuvuuksiin, jollaisia ei ole ennen nähty valkokankaalla. Elokuvakerrontaa mullistanut Avatar palkittiinkin Oscarilla parhaasta kuvauksesta (Mauro Fiore), parhaasta lavastuksesta sekä parhaista erikoistehosteista.

Visuaalisesti upean seikkailufantasian keskiössä on kaukainen planeetta Pandora, jonka luonnonrikkauksia ihmiskunta käyttää hyväkseen ratkaistakseen maapallon energiakriisin. Halvaantunut merijalkaväen sotilas Jake Sully (Sam Worthington) lähetetään Pandoralle suorittamaan haastavaa tehtävää. Koska Pandoran ilmakehä on ihmiselle myrkyllistä, kloonataan Jake avatar-kehoon, joka on sekoitus ihmis-DNA:ta ja planeetan paikallisen navi-heimon DNA:ta. Jake saa kloonauksen myötä myös liikuntakykynsä takaisin. Pandoralla Jake löytää harvinaislaatuisen kauniin, mutta myös vaarallisen maailman. Hän tutustuu viehättävään navi-neitoon (Zoe Saldana), ja suhde tähän muuttaa kaiken. Pikkuhiljaa Jake lunastaa paikkansa navi-yhteisössä ja huomaa kotiutuneensa heidän maailmaansa. Tehtävän päättyessä Jake joutuu vaikeiden valintojen eteen. Hänen täytyy johtaa taistelua ihmiskunnan pelastamiseksi - mutta omiaan vastaan.

Ohjaus: James Cameron

Pääosissa: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez, CCH Pounder, Giovanni Ribisi

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.