Legenda Suojelijoista (orig)

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole (orig)

1 t 38 min  |  Seikkailu, Fantasia, Animaatio  |  Ensi-ilta: 8.10.2010

Originaali englanninkielinen normaaliversio ("2D"), tekstitys suomeksi ja ruotsiksi.

Kiitetty ohjaaja Zack Snyder tekee animaatiodebyyttinsä huikealla fantasiaseikkailuelokuvalla ”Legenda Suojelijoista”, joka perustuu Kathryn Laskyn rakastettuihin Guardians of Ga’Hoole -kirjoihin. Elokuva kertoo nuoresta pöllöstä nimeltä Soren, jota kiehtovat tavattomasti hänen isänsä eeppiset tarinat Ga’Hoolen Suojelijoista, myyttisestä siivekkäiden soturien joukkiosta, joka kävi menneisyydessä suuren taistelun pahoja Puhdasrotuisia vastaan pelastaakseen muut pöllöt turmiolta.

Soren unelmoi liittyvänsä jonain päivänä sankariensa joukkoon, mutta hänen isoveljensä Kludd ilkkuu ajatukselle; hän haluaa vain metsästää ja lentää ja varastaa isänsä huomion pikkuveljeltään. Mutta Kluddin mustasukkaisuudella on karmeat seuraukset − molemmat pikku pöllöt putoavat puunlatvakodistaan suoraan Puhdasrotuisten kynsiin. Nyt Sorenin on lähdettävä uhkarohkealle pakomatkalle muiden urheiden pöllönuorukaisten avustuksella. Yhdessä he liitävät yli meren ja halki sumujen etsiessään Suurta puuta, joka on legendaaristen Suojelijoiden koti. Suojelijat ovat Sorenin ainoa keino voittaa Puhdasrotuiset ja pelastaa pöllökuningaskunnat.

Ohjaus: Zack Snyder

Pääosissa (orig. ääninä): Emily Barclay, Abbie Cornish, Emilie de Ravin, Ryan Kwanten, Miriam Margolyes, Helen Mirren, Sam Neill, Richard Roxburgh, Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Hugo Weaving, David Wenham

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.