Rare Exports

1 t 24 min  |  Komedia, Jännitys, Fantasia, Kotimainen  |  Ensi-ilta: 3.12.2010

FINNKINON KUUKAUDEN ELOKUVA joulukuussa 2010!

Rare Exports on perinteistä poikkeava, aikuisyleisölle suunnattu vinksahtanut joulutarina.

Mustan huumorin sävyttämä jännitysfantasia alkaa kun kansainvälinen tutkimusryhmä aloittaa kaivaukset Korvatunturilla ja löytää 486 metrin syvyydestä, jäihin ja sahanpuruihin säilöttynä joulun tarkimmin varjellun salaisuuden. Tutkimusryhmä kaivaa löydöksensä esiin ja käynnistää tietämättään tapahtumasarjan, jonka jälkeen joulu ei ole enää koskaan ennallaan.

Rare Exports -elokuvan takana on pitkälti sama tiimi, joka oli tekemässä myös lyhytelokuvia Rare Exports Inc (2003) ja Rare Exports Inc – Safety Instructions (2005). Festivaaleilla ympäri maailmaa tunnustetut lyhytelokuvat ovat saavuttaneet internetissä poikkeuksellisen suosion: ne ovat saaneet yhteensä toista miljoona katsojaa. Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Jalmari Helander, joka tunnetaan mainos- ja lyhytelokuva- sekä musiikkivideo-ohjaajana.

HUOM! Näytöksiä on myös englanninkielisellä tekstityksellä sekä ruotsinkielisellä tekstityksellä. Tekstitystiedot ovat nähtävissä Finnkinon Elokuvaviikko-lehtisessä, jonka voit avata PDF-tiedostona sivun oikean reunan linkistä.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.