Wild Child

1 t 38 min  |  Draama, Romantiikka  |  Ensi-ilta: 13.2.2009

Poppy (Emma Roberts) on 16-vuotias, itserakas ja hemmoteltu pissis joka elää lellittyä elämää Los Angelesissa. Vaikka hänelle on annettu luottokortit loputtomalla luotolla ja hänellä on lukemattomia kavereita, Poppy turhautuu yhä enemmän ja enemmän perheensä tilanteeseen - ja tekee sen kaikille selväksi.

Ärsytettyään isäänsä liikaa liian pitkälle menneellä pilalla Poppy lähetetään Englantiin sisäoppilaitokseen. Löydettyään itsensä vieraasta maailmasta jossa on aikaiset nukkumaanmenoajat, tuimat johtajattaret ja haavipallo pakollisena lajina, hän on vihdoin kohdannut vertaisensa: koulullisen brittityttöjä jotka eivät siedä jenkkiprinsessan elkeitä.

Koulun johtajattaren (Natasha Richardson) valvovan silmän alla ja uuden kaveripiirin ympäröimänä Poppy vastahakoisesti tajuaa, ettei hänen huono käytöksensä vie häntä mihinkään. Mutta se että Poppyn täytyy kasvaa hienoksi nuoreksi naiseksi, ei tarkoita etteikö tämä tuhma tyttö viettäisi kaikkea valveillaoloaikaansa laittamalla urakalla koulun säädyllistä päiväjärjestystä sekaisin...

Ohjaus: Nick Moore

Pääosissa: Emma Roberts, Natasha Richardson, Shirley Henderson, Aidan Quinn, Alex Pettyfer

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.