Transformers: Kaatuneiden kosto

Transformers: Revenge of the Fallen

2 t 30 min  |  Toiminta, Seikkailu, Sci-fi  |  Ensi-ilta: 24.6.2009

On kulunut kaksi vuotta siitä kun nuori Sam Witwicky (Shia LaBeouf) ja Autobotit pelastivat ihmiskunnan maahan hyökkääviltä Decepticoneilta. Nyt Sam valmistautuu elämänsä suurimpaan haasteeseen: jättämään kotinsa lähteäkseen collegeen. Äärimmäisistä sankariteoistaan huolimatta Mission Cityn taistelusta on tullut urbaanilegenda, johon uskovat vain salaliittoteoreetikot. Sam on edelleen tavallinen teini arkisine huolineen. Hän on innoissaan suuntaamassa kohti aikuisuutta eroten ensimmäistä kertaa vanhemmistaan (Kevin Dunn ja Julie White) ja vannoo olevansa uskollinen tyttöystävälleen Mikaelalle (Megan Fox). Tietenkin hänen on selitettävä lähtönsä myös suojelusrobotilleen Bumblebeelle.

Kotoa lähteminen on jotain, minkä Autobotit ymmärtävät hyvin. Allsparkin tuhoutumisen myötä Transformerien kotiplaneetta Cybertron on asumiskelvoton ja Autobotit tekevät parhaansa voidakseen elää Maassa työskennellen armeijan kanssa osana huippusalaista ryhmää nimeltä NEST. Operoiden ihmisvastineidensa kenttäkomentaja Major Lennoxin (Josh Duhamel) ja USAF Master Sergeant Eppsin (Tyrese Gibson) kanssa NEST yrittää metsästää maapallolla edelleen piileskeleviä Decepticoneja. Vaikka Autobotit yrittävät elää uutta elämää ihmisten keskellä, ne valitettavasti huomaavat, etteivät ole välttämättä tervetulleita.

Kansallinen turvaneuvonantaja Theodore Galloway (Josh Benjamin Hickey), joka määrätietoisesti yrittää todistaa, että kaikki Transformerit olisi karkotettava Maasta, pyrkii hajottamaan NESTin, uskoen että Autobotien läsnäolo saattaa vaarantaa ihmisrodun. Optimus Prime, Autobotien johtaja, suostuu lähtemään planeetaltamme jos maailman hallitukset niin toivovat… mutta se kehottaa Gallowayta miettimään mitä tapahtuu, jos Autobotit jättävät Maan puolustuskyvyttömäksi.

Samaan aikaan koulussa Sam totuttelee itsetietoiseen oman elämänsä sankariin, huonetoveriinsa Leoon (Ramon Rodriguez) sekä yhtä aggressiiviseen, kanssaopiskelijan muodossa esiintyvään houkutukseen nimeltä Alice (Isabel Lucas). Sam tekee parhaansa selvitäkseen college-elämästä, kunnes yhtäkkiä häntä alkavat piirittää aivojen läpi salamaniskun tavoin välähtävät näyt. Vaikka Sam itse ei sitä tiedä, Decepticoneille selviää pian, että Sam on ainoa joka voi selvittää pahan ja hyvän todellisen voiman välisen taistelun lopputuloksen.

Ohjaus: Michael Bay

Pääosissa: Shia LaBeouf, Megan Fox, Hugo Weaving, Isabel Lucas, Tyrese Gibson, Rainn Wilson, Josh Duhamel, John Turturro, Matthew Marsden

TEKSTAA TRANSFORMERS NUMEROON 17163, SAAT ELOKUVAN KÄNNYKKÄSISÄLTÖÄ! Tekstiviesti- ja datasiirtopalvelut ovat normaalihintaisia.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.