State of Play

2 t 8 min  |  Draama, Jännitys  |  Ensi-ilta: 1.5.2009

Trilleri näennäisesti toisiinsa liittymättömiin raakoihin murhiin sotkeutuvasta kongressimiehestä ja tutkivasta journalistista. Russell Crowe esittää toimittaja Cal McCaffreya, jonka katutuntuma johtaa hänet ratkaisemaan murhamysteeriä ja juonittelua, joihin liittyvät vahvasti kansakunnan lupaavimmat poliittiset ja yritysmaailmaa edustavat hahmot.

Amerikan kongressiin kuuluva komea Stephen Collins (Ben Affleck) on puolueensa tulevaisuus: kunniallinen viranhaltija joka työskentelee puolustusvarojen käyttöä valvovan komitean puheenjohtajana. Kaikkien silmät on suunnattu nousevaan tähteen, josta uskotaan tulevan puolueen presidenttiehdokas. Kunnes hänen tutkimusapulaisensa/rakastajattarensa murhataan brutaalisti ja salaisuudet vyöryvät esiin.

McCaffreylla on kyseenalainen onni olla sekä Collinsin että hänet murhaa tutkimaan käskeneen armottoman päätoimittaja Cameronin (Helen Mirren) vanha ystävä. Kun hän partnerinsa Dellan (Rachel McAdams) kanssa yrittää ratkaista murhaajan henkilöllisyyden, McCaffrey tulee törmänneeksi peitetarinaan joka uhkaa ravisuttaa koko valtion voimarakenteita. Ja poliittisten juonittelijoiden ja varakkaiden poliitikkojen kaupungissa hän löytää totuuden: kun miljardit ovat vaakalaudalla, kenenkään koskemattomuus, rakkaus tai elämä ei ole koskaan turvassa.

Ohjaus: Kevin MacDonald

Pääosissa: Russell Crowe, Ben Affleck, Rachel McAdams, Jason Bateman, Robin Wright Penn, Viola Davis, Jeff Daniels, Helen Mirren

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.