Hot Fuzz

2 t 0 min  |  Komedia, Toiminta  |  Ensi-ilta: 28.9.2007

Hulvaton brittiparodia action-elokuvista!

Konstaapeli Nicholas Angel on työssään niin hyvä, että saa kaikki muut näyttämään huonoilta. Seurauksena hänen pomonsa ovat päättäneet pyyhkäistä hänet maton alle. Niinpä Lontoon huippupoliisi löytää itsensä uneliaasta Sandfordin pikkukylästä maaseudulta.

Angelilla on vaikeuksia hyväksyä suurkaupungin toiminnan vaihtuneen puutarhajuhliin ja naapuruston vartioimiseen. Hän saa partnerikseen Danny Buttermanin, hölmön mutta hyvää tarkoittavan nuoren poliisin. Juuri kun kaikki näyttää olevan menetetty, tapahtuu sarja onnettomuuksia ja Angel saa tekemistä. Hän vakuuttuu, että jotain epäilyttävää on tekeillä ja tajuaa, ettei Sandford olekaan niin idyllinen miltä aluksi vaikutti. Uskollinen kumppaninsa perässään Angel taistelee todistaakseen vaistonsa olevan oikeassa ja paljastaakseen totuuden Sandfordista. Onko hän yksinkertaisesti menettämässä järkensä turvallisimmassa ja herttaisimmassa brittikylässä? Vai onko todella meneillään jotain pahaenteistä? Mikä totuus ikinä onkaan, Sandford on pian hyvin kaukana uneliaasta.

Ohjaus: Edgar Wright

Pääosissa: Simon Pegg, Martin Freeman, Bill Nighy, Paddy Considine, Nick Frost, Jim Broadbent, Steve Coogan, Timothy Dalton

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat