Wanted

1 t 52 min  |  Toiminta, Jännitys  |  Ensi-ilta: 27.6.2008

Mark Millarin kirjoihin perustuva toimintaelokuva kertoo tarinan apaattisen nobodyn muuttumisesta ainutlaatuiseksi oikeuden puolesta taistelijaksi. 25-vuotias Wesley Gibson (James McAvoy) oli maailman katkerin kotona nysvääjä, jota hänen pomonsa haukkui, tyttöystävä laiminlöi ja jonka elämä oli jatkuvaa eteenpäin raahautumista. Kenenkään mielestä hänestä ei ikinä tulisi mitään. Sitten hän tapasi naisen nimeltä Fox (Angelina Jolie).

Wesin salamurhaajaksi paljastuneen isän kuoleman jälkeen Fox värvää hänet Fraternityyn, salaseuraan joka kouluttaa Wesin kostamaan isänsä kuoleman päästämällä hänen piilevät voimansa valloilleen. Foxin opettaessa häntä valon nopeudella reagoivaksi ja ilmiömäisen ketteräksi, Wes huomaa seuran elävän ikivanhan ja rikkomattoman säännön mukaan: toteuttaa kohtalon antamat tappokäskyt.

Huippuhyvien opettajiensa avulla - Foxin lisäksi Wesiä opastaa Fraternityn arvoituksellinen johtaja Sloan (Morgan Freeman) - hän kasvaa nauttimaan uusista voimistaan. Hitaasti Wes alkaa kuitenkin tajuta, että hänen vaaralliset kumppaninsa ovat jotain muuta kuin mitä päältä katsoen luulisi. Häilyessään uuden sankariroolinsa ja koston välillä Wes oppii ymmärtämään, että hän yksin voi päättää omasta kohtalostaan.

Ohjaus: Timur Bekmambetov

Pääosissa: James McAvoy, Morgan Freeman, Angelina Jolie

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.