The Break-Up

1 t 48 min  |  Komedia, Romantiikka  |  Ensi-ilta: 4.8.2006

Gary (Vince Vaughn) ja Brooke (Jennifer Aniston) ovat onnellisesti löytäneet toisensa, rakastuneet ja muuttaneet yhteiseen kotiin... mutta pian he jo onnistuvatkin ärsyttämään toisensa äärimmilleen!

Taidekauppiaana toimivan Brooken (Aniston) mitta tulee lopulta täyteen, kun on taas kerran käyty harvasepäiväinen "Mikset voi tässäkään asiassa ottaa minua huomioon?!" -riita ja hän panee kylmästi suhteen poikki Chicagon kiertoajeluita isännöivän poikaystävänsä Garyn (Vaughn) kanssa. Seuraa typerryttävä sarja taistelustrategioita, hyvitysyrityksiä, uhkavaatimuksia, päätöslauselmia, sovintoesityksiä ja juonia, joita ex-pariskunnan ystävät ja välistä myös tuikituntemattomat ehdottavat. Kun kumpikaan riitapukareista ei suostu muuttamaan pois heidän yhteisestä asunnostaan, ainoa vaihtoehto on jatkaa yhteiseloa sietämättömästi toistensa hermoille käyvinä kämppiksinä, kunnes jompikumpi lopulta antaa periksi.

Mutta jossakin vaiheessa käytäessä täysimittaista asemasotaa siitä, missä biljardipöytä seisoo tai missä likapyykkiä on soveliasta säilyttää, Brookelle vähitellen valkenee, että kenties hän ei niinkään halua taistella asunnon kuin sen asukkaiden puolesta.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.