Miami Vice

2 t 15 min  |  Toiminta, Jännitys  |  Ensi-ilta: 11.8.2006

80-luvun kokaiinicowboyt ovat mennyttä aikaa, mutta Miamin kiihkeä ilmapiiri, sen peitetehtävissä toimivat poliisit ja ase- ja huumekauppoja harrastavat konnat on nyt saatettu tyylikkäästi 2000-luvulle.

Ricardo Tubbs (Ray-elokuvan Oscar-voittaja Jamie Foxx) on urbaani ja nokkela tyyliniekka. Hän asuu yhdessä bronxilaissyntyisen Trudyn kanssa (Naomie Harris). Tällä kertaa heidän peitetehtävänään on kuljettaa huume-erä Etelä-Floridaan napatakseen kolmesta murhasta vastuussa olevan rikolliskoplan.

Sonny Crockett (Colin Farrell) on rosoinen ja karismaattinen hahmo, jolla on aina pilke silmäkulmassa kunnes - ollessaan tehtävässä floridalaisliigan tavarantoimittajan luona - hän ihastuu Isabellaan, ase- ja huumekauppiaan kiinalais-kuubalaiseen vaimoon (Gong Li).

Paras tapa uppoutua peitetehtävän rooliin on olla oma itsensä mutta kovaan ääneen ja kybällä. Jutun tärkeys ajaa kuitenkin Crockettin ja Tubbsin äärimmäisyyksiin. Rooli ja todellisuus alkavat sekoittua, ja poliisi ja konna ovat pian yksi ja sama.

FINNKINON KUUKAUDEN ELOKUVA ELOKUUSSA!

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.