Sinä, minä ja Dupree

You, Me and Dupree

1 t 51 min  |  Komedia  |  Ensi-ilta: 27.10.2006

Riemukas komedia nuoresta parista (Matt Dillon ja Kate Hudson), joka yrittää saada tuoreen avioliittonsa pysymään raiteillaan, kun idylliä asettuu sotkemaan kolmas pyörä (Owen Wilson).

Carl ja Molly Peterson ottavat yhteisen elämänsä ensimmäisiä askeleita - on nätti talo, tylsät naapurit, vakituiset työpaikat ja tyypilliset vastanaineiden rutiinit. Heidän täydellistä idylliään uhkaa vain yksi onneton tapaus...

Ja hänen nimensä on Dupree.

Randy Dupree, Carlin vanha ystävä ja vannoutunut poikamies, on ajautunut umpikujaan saatuaan potkut työstään. Carl onkii työttömän/kodittoman kaverinsa tämän asuttamasta kantabaarista ja toivottaa hänet tervetulleeksi punkkaamaan väliaikaisesti heidän sohvalleen - niin kuin kunnon kaveri tekee.

Aluksi Carl on iloinen saatuaan hyvän ystävänsä majailemaan saman katon alle, mutta Mollylla on kestämistä Dupreen lapsellisissa tempauksissa. Kun Carl sitten joutuu jälleen hautautumaan töihinsä, hänen on yhä vaikeampi ymmärtää Dupreen läsnäoloa ja saati sitten täyttää aviomiehen velvollisuuksiaan. Ja mikä pahinta Dupreesta tulee enemmän kuin runsaan vapaa-aikansa avulla Mollyn hyvä ystävä. Hänen huoleton asenteensa ja viehätysvoimansa saavat myös naapurit ja jopa Mollyn isän (Michael Douglas) pauloihinsa - mikä taas on Carlin mielestä tietysti äärimmäisen ärsyttävää.

Pian kaikki (paitsi Carl) toivovat Dupreen jäävän pitempäänkin. Mutta kun Dupree alkaa juurtua turhankin tiiviisti nuoren parin elämään, ei kahden kaupasta tulekaan kolmannen korvapuusti... vaan suoranainen poskettoman hauska katastrofi.

Ohjaus: Joe Russo & Anthony Russo

Pääosissa: Owen Wilson, Kate Hudson, Matt Dillon, Michael Douglas

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat