Dreamgirls

2 t 12 min  |  Draama, Musikaali  |  Ensi-ilta: 23.2.2007

Kaksikymmentäviisi vuotta sen jälkeen kun Dreamgirls ensimmäisen kerran valloitti yleisöt Broadway-musikaalina, Tony-palkinnon voittanut sensaatio Dreamgirls-elokuva saapuu valkokankaalle. Pääosissa valloittavat Oscar®-voittaja Jamie Foxx (Ray, 2004), Beyoncé Knowles, Danny Glover, uusi tulokas Jennifer Hudson, Tony-palkinnon voittanut Anika Noni Rose sekä Eddie Murphy.

Elokuva sijoittuu vallattomille 1960 ja -70-luvuille ja seuraa kolmen naisen Effien (Jennifer Hudson), Deenan (Beoncé Knowles) ja Lorrellin (Anika Noni Rose) muodostaman lupaavan The Dreamettes -yhtyeen nousua tähteyteen.

Kunnianhimoinen manageri Curtis Taylor Jr. (Jamie Foxx) löytää Dreamettesin kykyjenetsintäkilpailusta. Hän tarjoaa yhtyeelle ainutkertaisen mahdollisuuden ryhtyä kuuluisan solistin James "Thunder" Earlyn taustalaulajiksi. Curtis ottaa vähitellen hallintaansa niin tyttöjen soundin kun ilmeenkin ja lopulta tarjoaa heille mahdollisuuden esiintyä itse valokeilassa The Dreams -triona. Valokeila alkaa kuitenkin keskittyä enemmän ja enemmän Deenaan, työntäen vähemmän viehättävän Effien lopulta kokonaan pois. Vaikka The Dreamsista tulee valtava menestys, huomaavat tytöt pian, että menestyksen hinta on korkeampi kuin he olisivat ikinä voineet kuvitellakaan.

Ohjaus: Bill Condon

Pääosissa: Jamie Foxx, Beyoncé Knowles, Eddie Murphy, Jennifer Hudson, Danny Glover, Anika Noni Rose

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat