Tallipihan bilehileet (dub)

Barnyard (dub)

1 t 31 min  |  Animaatio  |  Ensi-ilta: 19.1.2007

Steve Oedekerk ja Nickelodeon Movies, elokuvan "Jimmy Neutron - neropatti" tekijät, ovat tuottaneet kokonaan tietokoneanimaatiolla toteutetun hulvattoman hupailun siitä, mitä karjapihalla todella tapahtuu, kun maatalon isäntä ei ole näkemässä. Elokuvan "Tallipihan bilehileet" pääosassa on Onni (äänenä Jaakko Saariluoma), huoleton bilehilenauta, joka tykkää laulamisesta, tanssimisesta ja kepposten tekemisestä ihmisille. Toisin kuin sen isä Ben (äänenä Seppo Pääkkönen), tallipihan kunnioitettu johtohahmo, ja Masi, vanha viisas muuli (äänenä Jussi Lampi), Onni ei jaksa juurikaan välittää siitä, että edes yrittäisi pitää eläinten inhimilliset kyvyt salassa. Yllättäen se joutuu kuitenkin vastuunalaiseen asemaan, ja tiukan paikan tullen tuon normaalisti niin huolettoman lehmän on kaivettava itsestään esiin johtajan kyvyt.

Steve Oedekerk tunnetaan parhaiten käsikirjoitustyöstään sellaisissa elokuvissa kuin "Pähkähullu professori" ja "Ace Ventura - luonto kutsuu", joista jälkimmäisen hän on myös ohjannut.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Steve Oedekerk

Pääosissa (suom. äänet): Jaakko Saariluoma, Seppo Pääkkönen, Jussi Lampi, Mikko Kivinen, Eero Saarinen, Jukka Rasila, Antti Reini, Rauno Ahonen, Maria Takaki, Anna Hultin, Taisto Oksanen, Paavo Kerosuo, Petri Hanttu

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.