Paranoia

Disturbia

1 t 47 min  |  Jännitys  |  Ensi-ilta: 14.9.2007

Monet teini-ikäiset kadehtisivat Kalen (Shia LaBeouf) elämää. Hän viettää päivänsä pelaten videopelejä, surffaten netissä, syöden roskaruokaa ja katsoen kaapelikanavia. Hän voi tehdä kotonaan mitä haluaa ja naapuriin on juuri muuttanut hyvännäköinen Ashley (Sarah Roemer). Kalella on vain yksi ongelma - hän ei saa lähteä kotoaan. Kale on tuomioistuimen määräämässä kotiarestissa kolmen kuukauden ajan. Jos hän astuu askeleenkin ulos pihapiiristään on seuraava pysäkki vankila.

Kalen elämä ei aina ollut tällaista. Vielä vuosi sitten Kale, hänen äitinsä (Carrie-Anne Moss) ja isänsä olivat onnellinen perhe. Kunnes Kalen isä kuoli auto-onnettomuudesta, josta Kale syyttää itseään. Tällä traumalla on ollut pitkäkestoisia psykologisia vaikutuksia Kalen elämään.

Nyt Kale sekoilee kotonaan samalla kun hänen äitinsä yrittää pitää asiat kasassa työskentelemällä yötä päivää. Kun seinät alkavat kaatua hänen niskaansa, Kale alkaa vakoilla naapureitaan käytetyillä vakoiluvarusteilla. Erityisesti häntä kiinnostaa Ashley, joka pian huomaa Kalen aikeet ja kiinnostuu Kalen vakoilupuuhista itsekin.

Leikkinä alkaneet puuhat muuttuvat kuoleman vakaviksi, kun Kale ja Ashley alkavat epäillä erään naapurinsa (David Morse) olevan sarjamurhaaja. Mutta kuka heitä uskoisi? Heillä saattaa olla vain yliaktiivinen mielikuvitus. Tai he ovat törmänneet salaisuuteen, joka saattaa vaatia heidän henkensä...

Ohjaus: D.J. Caruso

Pääosissa: Shia LaBeouf, Carrie-Anne Moss, Sarah Roemer, David Morse

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.