Voitte suudella sulhasta

I Now Pronounce You Chuck And Larry

1 t 58 min  |  Komedia  |  Ensi-ilta: 16.11.2007

Chuck Levine (Adam Sandler) ja Larry Valentine (Kevin James) ovat paloasemansa ylpeydet: Kaksi jätkää aina rinnatusten, valmiina tekemään mitä vain toistensa puolesta. Leskeksi jäänyt Larry haluaa ainoastaan suojella jälkikasvuaan. Hänen kamunsa Chuck puolestaan haluaa vain nauttia sinkkuudestaan.

Chuck on kiitollisuudenvelassa Larrylle tämän pelastettua hänen henkensä tulipalossa ja Larry päättää lunastaa tämän palveluksen Chuckilta, kun hän ei pysty nimeämään lapsiaan henkivakuutuksensa edunsaajiksi. Chuckin pitää vain väittää olevansa Larryn elämänkumppani joissain kaupunginhallinnon lomakkeissa. Helppoa. Kenenkään ei tarvitse tietää. Ikinä.

Kun yli-innokas pilkunviilaaja byrokraatti tulee epäluuloiseksi, uuden parin järjestely nousee kaupunginlaajuiseksi puheenaiheeksi ja muuttuu salaisuudesta etusivun uutiseksi. Chuckin ja Larryn pitää nyt näytellä rakastuneita vastanaineita, jotka elävät onnellisina saman katon alla. Selvittyään pakollisesta kuherruskuukaudesta vältellen paljastumista, nämä hyväntahtoiset huijarit huomaavat, että toimiminen yhdessä hädän hetkellä on se, mikä todella tekee perheen.

Ohjaus: Dennis Dugan

Pääosissa: Adam Sandler, Kevin James, Jessica Biel, Ving Rhames, Steve Buscemi, Dan Aykroyd

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat