Reservation Road

1 t 44 min  |  Draama, Jännitys  |  Ensi-ilta: 25.4.2008

John Burnham Schwartzin samannimiseen romaaniin perustuva Reservation Road on tarina vihasta, kostosta ja rohkeudesta. Trilleri seuraa kahta isää, joiden perheet ja elämät kietoutuvat toisiinsa. Elokuvan on ohjannut kahdesti Oscar-ehdokkaana ollut Terry George (Hotelli Ruanda).

Eräänä syyskuisena iltana yliopiston professori Ethan Learner (Joaquin Phoenix), hänen vaimonsa Grace (Jennifer Connelly) ja heidän tyttärensä Emma (Elle Fanning) ovat konsertissa. Heidän 10-vuotias poikansa Josh (Sean Curley) soittaa selloa - kauniisti, kuten aina. Pikkusisko ihailee häntä ja vanhemmat ovat ylpeitä pojastaan. Kotimatkalla he poikkeavat Reservation Roadin huoltoasemalla. Ja silmänräpäyksessä, poika viedään heiltä ikiajoiksi.

Eräänä syyskuisena iltana lakimies Dwight Arno (Mark Ruffalo) ja hänen 11-vuotias poikansa Lucas (Eddie Alderson) ovat baseball-ottelussa. Heidän lempijoukkueensa Red Sox pelaa - ja jatkaa toivon mukaan mestaruussarjaan. Dwight nauttii poikansa kanssa viettämistään hetkistä. Ajaessaan poikaansa takaisin ex-vaimonsa, pojan äidin Ruth Wheldonin (Mira Sorvino) luo Dwight suuntaa kohti kohtalokasta törmäystä Reservation Roadilla...

Onnettomuus tapahtuu niin äkkiä, ettei Lucas ehdi huomata mitään, kun taas Ethan - ainoa todistaja - ehtii nähdä Dwightin pakenevan paniikissa paikalta. Poliisi aloittaa tutkimukset. Kumpikin isä reagoi tragediaan odottamattomalla tavalla. Samoin Grace ja Emma. Isät joutuvat tekemään elämänsä vaikeimmat ratkaisut.

Ohjaus: Terry George

Pääosissa: Joaquin Phoenix, Mark Ruffalo, Jennifer Connelly, Mira Sorvino

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.