Evening

2 t 0 min  |  Draama, Romantiikka  |  Ensi-ilta: 2.11.2007

Elämänsä ehtoopuolella Ann Lord (Vanessa Redgrave) vajoaa syvälle muistoihinsa ja toistaa tyttäriensä kuullen nimeä Harris. Tyttäret Constance (Natasha Richardson) ja Nina (Toni Collette) ihmettelevät heille täysin outoa nimeä. Kuka Harris? Ja miten hän liittyy heidän äitinsä elämään?

Ann matkaa muistoissaan 50 vuotta taaksepäin aikaan, jolloin hän oli Ann Grant (Claire Danes), nuori nainen parhaan ystävättärensä Lila Wittenbornin (Mamie Gummer) seurapiirihäissä Newportissa. Hermoileva morsian tukeutuu kaasoonsa enemmän kuin äitiinsä (Glenn Close). Ann tukee ystäväänsä ja tulee myös hyvin toimeen Lilan veljen Buddyn (Hugh Dancy) kanssa. Nostalgisen matkan edetessä paljastuu myös vähitellen, kuka Harris on ja mikä oli hänen roolinsa Annin elämässä.

Äidin ja tyttären välisen rakkauden voimasta kertovan elokuvan pääosissa nähdään kaksi oikeaa äiti-tytär -paria, Vanessa Redgrave ja Natasha Richardson sekä Meryl Streep ja Mamie Gummer, jotka esittävät äitiä, hänen tytärtään ja äidin parasta ystävätärtä eri elämänvaiheissa.

Ohjaus: Lajos Koltai

Pääosissa: Claire Danes, Toni Collette, Vanessa Redgrave, Patrick Wilson, Hugh Dancy, Natasha Richardson, Mamie Gummer, Eileen Atkins, Meryl Streep, Glenn Close

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.