Silta salaiseen maahan

Bridge to Terabithia

1 t 37 min  |  Seikkailu, Fantasia  |  Ensi-ilta: 3.8.2007

FINNKINON KUUKAUDEN ELOKUVA elokuussa!

Jessin (Josh Hutcherson) elämä muuttuu kertaheitolla, kun hän ystävystyy luokan kummajaisen Leslien (Annasophia Robb) kanssa. Yhdessä he luovat kotiensa lähellä olevaan metsään salaisen maan, joka on täynnä jättiläisiä, peikkoja ja muita sadunomaisia hahmoja.

Jessin ja Leslien arkea rasittavat velvollisuudet, perhehuolet ja kaiken maailman kiusaajat, mutta omassa salaisessa maassaan he pystyvät mihin vain - jopa muuntamaan itsensä haluamakseen olennoksi. He ovat tämän maailman hyväntahtoiset valtiaat, jotka taistelevat kuvitteellisten jättiläisten kanssa, puhuvat haaveistaan ja juonittelevat heitä kiusaavien koulutoverien päänmenoksi. Salainen maa antaa Jessille rohkeutta nousta koulukiusaajia vastaan ja puuttua kodin tulehtuneeseen tilanteeseen.

SILTA SALAISEEN MAAHAN on innostava tarina kahden lapsen ainutlaatuisesta ystävyydestä, jonka avulla he löytävät oman mielikuvituksensa piilevät voimavarat. Elokuva perustuu Katherine Patersonin saman nimiseen kirjaan (WSOY 1979).

Ohjaus: Gabor Csupo

Pääosissa: Josh Hutcherson, AnnaSophia Robb, Robert Patrick, Zooey Deschanel, Baillee Madison, Kate Butler, Latham Gaines, Judy McIntosh, Lauren Clinton, Devon Wood, Emma Fenton, Cameron Wakefield, Elliot Lawless

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.