Don't Come Knocking

1 t 44 min  |  Draama  |  Ensi-ilta: 7.4.2006

Sam Shepard ja Jessica Lange näyttelevät Paris-Texas -elokuvan tekijöiden uutuusdraamassa, jossa hunningolle joutunut entinen länkkäritähti lähtee etsimään kadonneita vuosiaan.

Elokuvatähti Howard Spence (Shepard) karauttaa karkuun kuvaspaikalta kesken keikan. Jälkeen jää raihnaiseksi rellestetty asuntovaunu ja pöllähtäneitä bimboja, kaaokseen ajautuva kuvausryhmä - sekä rauhallinen mutta kiihtynyt vakuutusyhtiön troubleshooter ja keikkaetsivä Sutter (Tim Roth).

Howard jättää jälkeensä silputtuja luottokortteja ja yrittää löytää vastauksia kadonneiden humuvuosien herättämiin kysymyksiin 80-kymppisen äitinsä (Eva Marie Saint) luota. Vastauksien sijasta Howard saa kuulla että hänellä on lapsi...

Butte, Montana, on varsinainen aavekaupunki. Neljännesvuosisata vuotta sitten Howard kuvasi siellä isoa länkkäriä. Kuvaukset olivat vauhdikkaat. Asuntovaunun ovella oli toisinaan kyltti ‘Don’t come knockin’ when the trailer’s rockin’.

Kuvausaikojen kaunotar Doreen (Jessica Lange) pyörittää edelleen baaria Buttessa. Hänen poikansa Earl (Gabriel Mann) alkaa olla aikuinen, eikä ole lainkaan riemastunut faijafiguurin ilmestymisestä maisemiin. Ja sitten maisemissa on vielä tuhkauurnaa kainalossaan kanniskeleva, suunnilleen samanikäinen Sky (Sarah Polley). Maa alkaa polttaa Howardin jalkojen alla.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.