Autot (orig)

Cars (orig)

1 t 58 min  |  Animaatio  |  Ensi-ilta: 25.8.2006

Pixarin mestarilliset tarinankertojat ja animaatiovelhot sekä Oscar-palkittu ohjaaja John Lasseter paahtavat nyt nasta laudassa kohti uutta seikkailukomediaa, joka sijoittuu autojen maailmaan.

Kovilla kierroksilla käyvä ja menestystä janoava nuori kilpuri Salama McQueen eksyy kuuluisan valtatien 66 varrella sijaitsevaan uinuvaan Syylari Cityn pikkukaupunkiin ja saa huomata, että elämässä tärkeintä on matkanteko, ei kaahaaminen kohti maaliviivaa.

McQueen on matkalla Kaliforniaan suureen Piston Cup -nimiseen autokisaan kohdatakseen kaksi kokenutta konkaria, mutta tutustuttuaan Syylari Cityn persoonallisiin hyrysysyihin - joista mainittakoot Sally (hemaiseva Porsche), Doc Hudson (vuoden 1951 Hudson Hornet, jolla on arvoituksellinen menneisyys) ja Martti (leppoinen muttei heppoinen hinausauto) - se ymmärtää, että elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin pokaalit, maine ja sponsorit.

Koko perheen animaatioelokuvassa menoa tahdittaa lupsakasti hyrräävä huumori, vauhdikas toiminta, sydämellinen tarina ja uusimmat animaatiotekniikan saavutukset, joten luvassa on ikimuistoista leffakyytiä kaikenikäisille.

Ohjaus: John Lasseter

Pääosissa (alkuperäisinä ääninä): Paul Newman, Owen Wilson, Bonnie Hunt, "Larry the Cable Guy", Cheech Marin, George Carlin, Richard Petty, Michael Keaton, Tony Shalhoub, John Ratzenberger, Michael Wallis, Paul Dooley, Jenifer Lewis

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.