Casanova

1 t 53 min  |  Komedia, Romantiikka  |  Ensi-ilta: 10.3.2006

Hän oli maailman tunnetuin viettelijä. Seikkailija ja naamioitumisen mestari, jolla oli aina sana hallussa - kerrottiin, ettei yksikään nainen voinut vastustaa Casanovan charmia. Kunnes...

Ensimmäistä kertaa elämässään legendaarinen Casanova (Heath Ledger) kohtaa vertaisensa vastapelurin, kun hän tapaa ihanaisen venetsialaisen kaunottaren nimeltä Francesca (Sienna Miller). Francesca tekee Casanovalle ennenkuulumattoman teon: antaa rukkaset. Tarvitaan koko joukko valeasuja ja ovelia juonia, jotta mestarihurmuri pääsee edes lähelle tuota neitokaista. Samalla Casanova joutuu kuitenkin pelaamaan elämänsä vaarallisinta peliä - peliä, jossa panoksena ovat paitsi hänen henkensä ja maineensa myös ainutkertainen mahdollisuus kokea aitoa intohimoa.

Kaksinkertainen Oscar-ehdokas ohjaaja Lasse Hallström ("Pieni suklaapuoti", "Oman elämänsä sankari") on tehnyt kutkuttavan romanttisen komedian suuren rakastajan suurimmasta seikkailusta - rakastumisesta. Elokuvan pääosissa nähdään myös Oscar-voittaja Jeremy Irons etsivää muistuttavana Pucci-piispana, joka on päättänyt napata Casanovan kiinni rysän päältä, sekä Francescan äitiä esittävä Oscar-ehdokas Lena Olin ja Francescan kihlattua näyttelevä Oliver Platt.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.